Σχετικά με εμάς

Η Τεχνική εταιρεία ΕΚΦΡΑΣΗ ιδρύθηκε το 1967 από τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Σιαφαρίκα ( Οκτώβριος 1937 – Αύργουστος 2012), με σκοπό τη μελέτη και κατασκευή κτιρίων, υψηλής ποιότητας κατασκευής και σύγχρονης αισθητικής, τα οποία θα αναβαθμίζουν το περιβάλλον και θα προάγουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων που κινούνται ή διαμένουν σε αυτά.

Αρχικά η εταιρία ξεκίνησε με κατασκευές στην πόλη των Τρικάλων και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλη τη Δυτική Θεσσαλία. Παράλληλα με τη δραστηριότητα της στις παραπάνω περιοχές, δραστηριοποιείται και στην Αθήνα, κυρίως στα βόρεια προάστια, έχοντας ως αντικείμενο πολυτελείς και υψηλού επιπέδου ιδιωτικές κτιριακές κατασκευές.

Σήμερα, η εταιρία συνεργάζεται με μια σειρά έμπειρων και άρτια καταρτισμένων μελετητών και τεχνικών και εγγυάται την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την άρτια αισθητική των κατασκευών της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Από το 1967 και μέχρι το 1982 η εταιρεία πραγματοποίησε πολλά ιδιωτικά και δημόσια έργα στη περιοχή της Θεσσαλίας. Ενδεικτικά αναφέρονται η Μαθητική Εστία Μουζακίου, το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων και πάνω από τριάντα πολυκατοικίες στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και την Καλαμπάκα.

Από το 1982 και έπειτα η εταιρεία ασχολήθηκε αποκλειστικά με την δραστηριότητα της ανέγερσης οικοδομών και συγκροτημάτων κατοικιών με τη μορφή της αντιπαροχής ή σε ιδιόκτητα οικόπεδα.

Το 1988 η εταιρεία επεκτάθηκε στην Αθήνα με την κατασκευή κτιρίου 5250μ2 διαμερισμάτων και καταστημάτων στου Ζωγράφου.

Σταθμός για την εταιρία είναι το 1992 όπου παράλληλα με την κατασκευή εκπαιδευτηρίου στο Πικέρμι ξεκίνησε η κατασκευή πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών 3600μ2 στο Καστρί σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4000μ2.

Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία κατασκεύασε κτίρια κατοικιών με συνολικό εμβαδό άνω των 13.000 τετραγωνικών μέτρων και τα περισσότερα από αυτά ανεγέρθηκαν σε ιδιόκτητα οικόπεδα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η σταθερή και επιτυχής πορεία της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ στο χώρο των κατασκευών επί 50 και πλέον χρόνια εγγυάται την μελλοντική εξέλιξη της. Κύριο μέλημα παραμένει η ποιότητα και η συνέπεια των εργασιών, που αναλαμβάνει, με απόλυτη τήρηση των συμβατικών και χρονικών υποχρεώσεων.

Χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών στην εκτέλεση ιδιωτικών έργων επιτυγχάνεται η ποιότητα και η συνέπεια, πρωταρχική έγνοια των στελεχών της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ σε όλα τα έργα που κατασκευάζει η εταιρεία.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Στόχος της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ είναι να κάνει κάθε χρόνο σταθερά βήματα ανάπτυξης και προόδου αντιστεκόμενη στο ευκαιριακό κέρδος αλλά αφιερωμένη στην ποιότητα και τη διαρκή, σταθερή ανάπτυξή της.

Συνεπώς πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ είναι η διαρκής αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη της στο χώρο των ιδιωτικών έργων.

Η ανάληψη έργων σε άλλες περιοχές της Ελλάδος είναι ένας άλλος στόχος της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ και συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδια της.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Για την εταιρεία ΕΚΦΡΑΣΗ, ο άνθρωπος αποτελεί το σημαντικότερο εταιρικό κεφάλαιο. Πρωταρχικός σκοπός της διοίκησης στα θέματα του ανθρώπινου δυναμικού είναι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού της, καθώς και η εξειδίκευση του σε επιλεγμένους τομείς που αφορούν τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Οι άνθρωποι που εργάζονται στην εταιρεία ΕΚΦΡΑΣΗ είναι η κινητήρια δύναμή της. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας και προόδου της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ η διοίκηση θεωρεί ότι είναι οι πολύχρονοι και άρρηκτοι δεσμοί της με τα στελέχη σε όλες τις βαθμίδες.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η εταιρεία ΕΚΦΡΑΣΗ δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή και πώληση πολυτελών κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών κτιρίων.

Η εταιρεία κατασκευάζει έργα:

  1. Συγκροτήματα διαμερισμάτων
  2. Συγκροτήματα μεζονετών
  3. Επαγγελματικά κτίρια
  4. Συγκροτήματα διαμερισμάτων-καταστημάτων
  5. Εξοχικές κατοικίες
  6. Ιδιωτικά έργα

Στόχος της εταιρείας ΕΚΦΡΑΣΗ είναι η δημιουργία λειτουργικών υπερπολυτελών κατοικιών με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, μοντέρνας αρχιτεκτονικής και αισθητικής. Ικανά να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε ένα από εσάς.